Loading...
Ardeşen Turizm Fakültesi Birimine Ait Dokümanlar
ATF.TL.0001
Ardeşen Turizm Fakültesi Otel Odaları (Standart Ve Suit Oda) Uygulama Bölümü Kullanma Talimatları
ATF.TL.0002
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Genel Talimatları
ATF.TL.0003
Ardeşen Turizm Fakültesi Lobi, Resepsiyon, Ön Büro Ve Seyahat Acentası Uygulama Bölümü Kullanma Talimatları
ATF.TL.0004
Ardeşen Turizm Fakültesi Yiyecek Ve İçecek (Restoran) Uygulama Bölümü Kullanma Talimatları
ATF.TL.0005
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Buzdolabı (Tezgâh Tipi) Kullanma Talimatı
ATF.TL.0006
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Ekmek Kızartma Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0007
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Set Üstü Ocak Gazlı Kullanma Talimatı
ATF.TL.0008
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Salamander Kullanma Talimatı
ATF.TL.0009
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Motorlu Portakal Sıkma Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0010
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Gazlı Konvansiyonel Fırın Kullanma Talimatı
ATF.TL.0011
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Giyotin Tip Tam Otomatik Bulaşık Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0012
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Gazlı Kuzine (Fırınsız) Kullanma Talimatı
ATF.TL.0013
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Çay Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0014
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Bar Mikseri Kullanma Talimatı
ATF.TL.0015
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Bıçak Sterilizasyon Dolabı Kullanma Talimatı
ATF.TL.0016
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Filtre Kahve Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0017
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Gazlı Izgara Kullanma Talimatı
ATF.TL.0018
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Hamur Yoğurma Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0019
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Elektrikli Benmari Kullanma Talimatı
ATF.TL.0020
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Sebze Doğrama Makinesi Kullanma Talimatı
ATF.TL.0021
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Elektrikli Fritöz Kullanma Talimatı
ATF.TL.0022
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Mikrodalga Fırın Kullanma Talimatı
ATF.TL.0023
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Hız Kontrollü Planet Mikser Kullanma Talimatı
ATF.TL.0024
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Lavataşlı Gazlı Izgara Kullanma Talimatı
ATF.TL.0025
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Sinek Öldürücü Cihaz Kullanma Talimatı
ATF.TL.0026
Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Bar Blenderı Kullanma Talimatı
Revizyon Numarası Seç:
Çıktı Al
Dikey
Yatay
Döküman No
ATF.TL.0013
Yayın Tarihi
02.10.2019
Revizyon Tarihi
Revizyon No
Hazırlayan
Birim Kalite Komisyonu
Onaylayan
Dekan
Genel Kullanım
Çay makinesinin fişini prize tak, elektrik kaçağı olup olmadığının kontrol et.
Çay makinesinin su haznesini su ile doldur.
Çay makinesinin düğmesini çevirerek aç ve suyu ısıt.
Dem haznesine süzgecin içine belirlenen miktarda çay koy.
Üzerine sıcak suyu doldur ve 15-20 dakika çayın demlenmesini bekle.
Çay demlendiğinde ve su kaynadığında makinenin ısı derecesini en alt derecede tut.
İşin bittiğinde makinenin elektrik bağlantılarını kapat.
Bakım
Her çay demlemede süzgeçteki çayı değiştir.
Çay makinesini her zaman temiz tut.
İşin bittiğinde makineyi temiz bir bezle temizle.
Haftada bir kez kireç sökücü madde ile çay makinesinin içini temizle.
Emniyet
Elektrik kaçağı olup olmadığını kontrol et.
Sorumlusundan başkası makineyi kullanmayacak.
Su kaynağında ısı derecesini en altta tut.