- KULLANMA TALİMATI
- CIHAZIN AÇMA KAPAMA DÜĞMESINI ON DURUMUNA GETIRINIZ. MICRO COVERMETER CIHAZINIZI HAZIR HALE GETIRDIKTEN SONRA, ÖLÇÜM YAPACAĞINIZ YERDEKI DEMIRIN NE YÖNDE KONUMLANDIĞINA KARAR VERIN (BU GENELLIKLE KUVVETLENDIRILMIŞ YÜZEYIN UZUN KENARI YÖNÜNDEDIR).
- ÖLÇÜM YAPAN KAFANIN POZISYONU DEMIRLERIN GIDIŞ YÖNLERINE PARALEL OLACAK ŞEKILDE, KAFAYI YAVAŞÇA SAĞA VE SOLA GÖTÜREREK VE S ÇIZEREK DEMIRLERIN ÜZERINDE GEZDIRINIZ. HER DEMIRIN ÜZERINDEN GEÇIŞTE CIHAZDAN SES GELECEKTIR.
- EN YÜKSEK SESLERIN ÇIKTIĞI, EKRANDA EN YÜKSEK DEĞERLERIN OKUNDUĞU VE ANALOGMETRE’NIN SAĞ TARAFA DOĞRU EN YÜKSEK OYNAMALARI YAPTIĞI YERLERI TESPIT EDINIZ.
- DEMIRIN ÜZERINDEN HER GEÇIŞTE EN YÜKSEK DEĞERLERIN TESPIT EDILDIĞI YERLER TEBEŞIR VASITASIYLA IŞARETLEYINIZ. İŞARETLER NET OLARAK DEMIRLERIN GEÇTIĞI YOLLARI GÖSTERMELIDIR. İŞARETLERI BIRLEŞTIREREK DEMIRLERIN POZISYONLARINI BELIRLEYINIZ.
- KAFAYI 90º DÖNDÜRÜN VE VARSA DIK YÖNDEKI DEMIRLERI DE TESPIT EDINIZ.
- DIKKATLI BIR ŞEKILDE MAKSIMUM DEĞERLERDE IŞARETLEMELERI YAPARAK DEMIRLERIN POZISYONLARINI BELIRLEYINIZ.
- KAFAYI TEKRAR ORIJINAL YÖNÜNE ÇEVIRIN VE TEKRAR TARAMA YAPARAK YANLIŞ BIR SINYAL OLUP OLMADIĞINI KONTROL EDINIZ.
- DIKINE DEMIRLERI DE IHTIYAÇ OLURSA TEKRAR TARAYIN VE HER ŞEYDEN EMIN OLANA KADAR BU TARAMALARA DEVAM EDIN.
- ÇOK AZ SINYAL GELMESI VEYA HIÇ SINYAL GELMEMESI, BÜYÜK OLASILIKLA DÖRT DEMIRIN OLUŞTURDUĞU DIKDÖRTGENIN ORTASINA GELINDIĞINI GÖSTERIR. BURASI DA GENELLIKLE DELME IŞLEMI IÇIN UYGUN BIR BÖLGEDIR.
- CİHAZIN PERİYODİK BAKIMI
- CİHAZIN GÜÇ KAYNAĞI ZAYIFLADIĞINDA DEĞİŞTİRİNİZ.
- KULLANIM İÇİN LABORATUVAR DIŞINA GÖTÜRÜLMESİ GEREKTİĞİ DURUMLARDA DONATI TESPİT CİHAZINI ÜZERİNE YÜK GELMEYECEK ŞEKİLDE ÖZEL KUTUSU İÇERİSİNDE TAŞIYINIZ.