T.C.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencisi, … … … … … … … … …’in işletmenizde yaptığı işbaşı eğitime yönelik olarak aşağıdaki sorulara vereceğiniz objektif cevaplar söz konusu eğitimin daha kaliteli yürütülmesine imkân sağlayacaktır.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turizm Fakültesi “İşbaşı Eğitim” çalışmasına vermiş olduğunuz katkı ve destek için teşekkür eder,
Çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Dekan
Öğrencinin Adı-Soyadı |
|
Çalıştığı Bölümler / Alanlar |
|
Çalıştığı Tarihler |
… / … / 20… - … / … / 20… |
Değerlendirme Kriterleri |
1-100 Aralığında Verilen Puan (En Düşük=1 ve En Yüksek=100) |
1. Kendine güven |
|
2. İnisiyatif alma |
|
3. İşe karşı ilgi ve özen |
|
4. Yaratıcılık |
|
5. Liderlik özellikleri |
|
6. Dış görünüm |
|
7. Amiriyle iletişim |
|
8. İş arkadaşlarıyla iletişim |
|
9. Müşteriyle iletişim |
|
10. İşe devam ve dakiklik |
|
11. Zamanı verimli kullanma |
|
12. Problem çözebilme yeteneği |
|
13. Takım çalışmalarına yatkınlık |
|
14. Mesleki / teknik bilgi düzeyi |
|
15. İş standartlarına uygunluk |
|
16. Sorumluluk kabul etme |
|
17. Talimatları yerine getirme |
|
18. Kaynakları etkin kullanma |
|
19. Teknolojiye yatkınlık |
|
20. Yeniliklere açık olma |
|
ORTALAMA PUAN* |
|
İşyeri Uygulama Sorumlusunun Adı – Soyadı/Kaşe/İmza |
|
*TOPLAM PUAN Yukarıdaki 20 Değerlendirme Kriterine Verilen Puanların Toplanarak Soru Sayısına Bölünmesiyle Hesaplanacaktır.