YER/BİRİM : TARİH : / /20
Rapor Sayısı :
| 
			 
  | 
			
			 
  | 
			
			 EVET  | 
			
			 HAYIR  | 
		
| 
			 1  | 
			
			 Yemekhaneye aylık yemek listesi asılmış mı?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 2  | 
			
			 Mutfakta gelen yemekler taşıma şartlarına uygun araç ve yemek kaplarında getiriliyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 3  | 
			
			 Yemek salonu temiz ve düzenli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 4  | 
			
			 Yemekhanelerdeki masa ve sandalyeler temiz mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 5  | 
			
			 Masalara sürahi konulmuş mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 6  | 
			
			 Servis tezgâhında poşetli kürdan, ıslak mendil, var mı?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 7  | 
			
			 Limon suyu, zeytinyağı, sirke servis tezgâhında mevcut mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 8  | 
			
			 Kepek ekmek miktarı yeterli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 9  | 
			
			 Masalarda yeterince dispanser peçete var mı?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 10  | 
			
			 Servis tepsileri için servis kâğıdı mevcut mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 11  | 
			
			 Kişi başı en az 100 gr olacak şekilde poşetli ekmek servis ediliyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 12  | 
			
			 Yemek servisinde kullanılan tepsi, tabak, çatal, kaşık ve bıçaklar temiz mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 13  | 
			
			 Çatal, kaşık, bıçak kâğıtla giydirilmiş mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 14  | 
			
			 Denetimlerde kullanılmak üzere kalibre edilmiş çalışır durumda hassas terazi mevcut mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 15  | 
			
			 Servis süreci boyunca kaliteli ve düzgün bir hizmet sunuluyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 16  | 
			
			 Şartnamede belirtilen asgari sayıda personel çalıştırılıyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 17  | 
			
			 Personeller yemek servis süresi boyunca yapması gerekli işleri yerine getiriyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 18  | 
			
			 İdare tarafından belirlenen aylık yemek menüsüne uyulmuş mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 19  | 
			
			 Getirilen yemek öğrenci ve personel için yeterli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 20  | 
			
			 Yemekler şartnamede belirtilen gramajlara uygun mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 21  | 
			
			 Mevcut çatal, kaşık, tabak, tepsi sayısı yeterli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 22  | 
			
			 Çalışan personelin temizliği yeterli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 23  | 
			
			 Personel bone, eldiven, ağız maskesi kullanıyor mu?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 24  | 
			
			 Personel kıyafeti temiz, düzgün ve ütülü mü?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 25  | 
			
			 Personel yaka kartı takmış mı?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 26  | 
			
			 Yemekler zamanında gelmiş ve servise başlanmış mı? (öğle 11.30-13.30, akşam 16.30-18.30)  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 27  | 
			
			 Servis edilen yemeğin kalitesi, lezzeti yeterli mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 28  | 
			
			 Bulaşık yıkanıyorsa, yıkama yeri uygun, temiz mi?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 29  | 
			
			 Bulaşıklar uygun şartlarda, temiz yıkanmış mı?  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
| 
			 30  | 
			
			 Diğer Tespitler / Öneriler:  | 
			
			 
  | 
			
			 
  | 
		
KONTROL TEŞKİLATI
BAŞKAN ÜYE ÜYE